Північний об'їзд Житомира буде розширено – "Укравтодор" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Північний об'їзд Житомира буде розширено – "Укравтодор"

Казна та Політика
394
Реконструкція Північного об’їзду Житомира трасою М-06 між сполученням “Житомир – Східний” і “Житомир – Західний” розпочнеться найближчим часом, довжина ділянки реконструкції становитиме 22,3 км.
Як повідомила прес-служба Держагентства автомобільних доріг України (“Укравтодор”), роботи буде виконувати компанія Sinohydro Corporation Limited (КНР), після чого дорога матиме чотири смуги руху з двома проїжджими частинами по 7,5 м кожна і розділовою смугою. Швидкість руху буде підвищена до 110 км/год.
Також наголошується, що в 2017 році було вирішено питання виділення необхідних земельних ділянок під реконструкцію, ділянки вже очистили від дерев. Крім того, в минулому році “Укравтодор” та Sinohydro Corporation Limited підписали контракт на виконання робіт, очікуваний строк завершення яких – 2020 рік.
Вартість реконструкції складе більш ніж EUR42 млн. Фінансування робіт буде здійснюватися за рахунок кредиту від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) і Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР).
Проект передбачає реконструкцію 22,3 км дороги М-06 / Е40: доведення дороги до I-Б технічної категорії; будівництво і реконструкцію чотирьох транспортних розв’язок у різних рівнях; реконструкцію трьох існуючих шляхопроводів через залізницю; існуючого мосту через Кам’янку; будівництво двох пішохідних мостів; облаштування освітлення і сучасних засобів із забезпечення безпеки руху.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас