В Україні знайшли альтернативу застарілим армійським УАЗам (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні знайшли альтернативу застарілим армійським УАЗам (фото)

Технології&Авто
3449
Основному автомобілю української армії УАЗ-469 виповнилося 46 років. Як правило, це вже морально і фізично застарілі автомобілі. За оцінками Генштабу, до 77% військового автопарку — це машини віком понад 20 років. Волонтерські вливання в цьому контексті, — це разова акція, яка не вирішує проблеми застарілого автопарку в цілому.
На зміну цій техніці в Україні вже почали створювати інші машини. Так, Богдан Моторс представив свій багатоцільовий автомобіль Богдан-2351. Він вже пройшов випробування Міноборони і отримав рекомендації для контрольованої експлуатації.
Богдан-2351 — уніфікований багатоцільовий позашляховик. Його платформа дозволяє адаптувати його під виконання різних завдань для кожного окремо взятого підрозділу. Він може перевозити людей та/або невеликі вантажі, бути автомобілем супроводу.

Богдан-2351 побудований на базі повнопривідного шасі Great Wall Wingle 5. Позашляховик оснащений дволітровим турбованим дизельним мотором на 140 к. с. (105 кВт). Кузов складається з суцільнометалевої подвійної кабіни та вантажного відділення.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас