Гендиректору "Укрвакцини" повідомили про підозру у розтраті 1,5 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гендиректору "Укрвакцини" повідомили про підозру у розтраті 1,5 млн грн

Кримінал
105
Генеральному директору державного підприємства “Укрвакцина” повідомлено про підозру у розтраті майна в сумі 1,5 млн грн.
Повідомляє прес-служба прокуратури Києва.
“Під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва слідчими Державної фіскальної служби столиці повідомлено про підозру генеральному директору державного підприємства “Укрвакцина” за фактом розтрати майна в особливо великому розмірі … за ч. 5 ст. 191 КК україни”, – йдеться в повідомленні.
За інформацією прокуратури, керівник держустанови протягом 2012-2013 років здійснив розтрату коштів державного підприємства на загальну суму понад півтора мільйона гривень, перерахувавши їх на рахунки двох приватних підприємств за нібито надання послуг з охоронного супроводження вантажів при перевезенні вакцин та інших медпрепаратів на території України.
Також, як повідомили у відомстві, слідством отримано достатньо доказів, які не тільки вказують, що приватними підприємствами зазначені послуги з охорони перевезення вантажів не надавалися ДП “Укрвакцина”, але і взагалі ці приватні суб’єкти не мали необхідних матеріальних і трудових ресурсів для здійснення охоронної діяльності.
Найближчим часом суд розгляне клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і відсторонення його від займаної посади гендиректора ДП “Укрвакцина”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас