День фінансів, 11 квітня: де чекати грошей на ремонт доріг, як перетворюють кредитора на боржника, скільки втрачаємо без транзиту газу РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 11 квітня: де чекати грошей на ремонт доріг, як перетворюють кредитора на боржника, скільки втрачаємо без транзиту газу РФ

695
Середа, 11 квітня. Скільки втратить Україна від припинення транзиту російського газу? Та інші запитання (і відповіді на них).
Якої шкоди завдасть Україні припинення транзиту російського газу? Сьогодні голова НАК “Нафтогаз України” Андрій Коболєв оголосив суму, яку втратить наша країна за умови припинення транзиту російського газу. За його словами, Росія прагне придушити Україну економічним шляхом.
Як в Україні перетворюють кредитора на боржника? Незалежна асоціація банків україни (НАБУ) стурбована можливим виникненням нової шахрайської схеми ухилення від повернення кредитів. «Вітчизняна система судочинства завдяки Господарському суду Києва ухвалила рішення, яким кредитора перетворила на боржника, створивши небезпечний для економіки держави прецедент», – кажуть в НАБУ.
Який регіон отримає найбільше грошей на ремонт міських доріг? Чекаєте якісних доріг у себе в місті? Тоді вам буде цікавий список від «Інформаційного вісника уряду». Лише зазначимо, що для фінансування ремонту та утримання місцевих доріг уряд передбачив у Державному дорожньому фонді субвенцію в розмірі 11,5 млрд грн. Це рекордна для України сума.
З ким змагається Цукерберг в «перегонах озброєнь»? Засновник Facebook Марк Цукерберг вперше дав свідчення у зв’язку з витоком даних користувачів соціальної мережі. Цукерберг висловився на спільних слуханнях юридичного комітету та комітету з торгівлі Сенату США. Голова Facebook підкреслив, що компанія перебуває в постійних перегонах озброєнь. Цікаво, чи здогадалися ви з ким? (відповідь тут).
Що турбує українців? На це одвічне і водночас складне запитання наші співгромадяни відповідали фахівцям з компанії Nielsen. Цікаво, а що б ви поставили на перше місце? Переходьте на дані дослідження після того, як відповісте собі на це запитання.
Який великий корупційний актив пов’язаний з Курченком вдалося повернути державі? Відповідь на це запитання сьогодні на засіданні уряду повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Підказка: він знаходиться в Харкові і пов’язаний зі спортом. Вже здогадалися?
Скільки українців стали громадянами Польщі? Як свідчать дані Міністерства внутрішніх справ і адміністрації Польщі, тільки протягом останніх трьох років громадянство Польщі щорічно отримували понад дві тисячі українців. А протягом 2008-2017 років громадянство отримали 14 тис. 902 українця.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас