Названо найдорожчі в ремонті та обслуговуванні автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найдорожчі в ремонті та обслуговуванні автомобілі

Особисті фінанси
26312
Дослідники RepairPal опублікували список найдорожчих в обслуговуванні та ремонті автомобілів в кожному сегменті ринку.
1. Компактні автомобілі: Volkswagen Golf GTI
Volkswagen Golf GTI – це компактний «заряджений» хетчбек. Його можна навіть віднести до спортивних автомобілів. У будь-якому разі, вартість його технічного обслуговування і ремонту становить в середньому 760 доларів на рік.
2. Седани: Mercedes-Benz C300
Mercedes-Benz C300 не тільки коштує дорожче за однокласників від BMW і Audi, але і дорожчий в обслуговуванні – 1 094 доларів на рік.
3. Великі автомобілі: Mercedes-Benz S63 AMG
Середня вартість ремонту і обслуговування Mercedes-Benz S63 AMG протягом одного року може скласти в середньому 1 843 долари.
4. Спорткари Porsche 718 Cayman
Найдорожчий серед спорткарів за ремонтом та обслуговуванням — Porsche Cayman. На його ремонт та обслуговування знадобиться в середньому 2 370 доларів на рік.
5. Компактні і середньорозмірні SUV: Porsche Cayenne
Porsche Cayenne є найдорожчим автомобілем в ремонті та обслуговуванні серед всіх компактних та середньорозмірних кросоверів. Протягом одного року на його ремонт і обслуговування буде потрібно приблизно 1 200 доларів.
6. Повнорозмірні SUV: Mercedes-Benz GLS63 AMG
Вартість ремонту і обслуговування повнорозмірного кросовера Mercedes-Benz GLS63 AMG за один рік прогнозується в 2 009 доларів.
7. Мінівени: Kia Sedona
Kia Sedona – найдорожчий в ремонті та обслуговуванні мінівен. Протягом одного року за його ремонт і обслуговування у середньому доведеться заплатити 455 доларів. Щоправда, це лише трохи дорожче, ніж вартість ремонту і обслуговування лідера сегменту мінівенів Honda Odyssey (403 доларів на рік).
8. Середньорозмірні і компактні пікапи: GMC Canyon
Середня вартість ремонту і обслуговування GMC Canyon протягом одного року може скласти 572 долари. Це практично стільки ж, скільки у більшості інших середньорозмірних пікапів, крім компактного Toyota Tacoma, у якого ця цифра становить 398 доларів.
9. Повнорозмірні пікапи: Ram 1500
Вартість ремонту і обслуговування Ram 1500 протягом одного року може скласти в середньому 863 долари.
10. Повнорозмірні посилені пікапи: Ram 3500
Вартість ремонту і обслуговування пікапа Ram 3500 протягом одного року може скласти в середньому 1 244 долари. Це геть не маленька сума. Зате пікап цього цілком вартий. До того ж, у нього не тільки відмінна прохідність і вантажопідйомність, але і хороші динамічні характеристики.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас