Facebook перебуває в "гонці озброєнь" з Росією - Цукерберг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook перебуває в "гонці озброєнь" з Росією - Цукерберг

Фондовий ринок
1067
Засновник Facebook Марк Цукерберг вперше дав свідчення в зв’язку з витоком даних користувачів соціальної мережі. Цукерберг дав пояснення на спільних слуханнях юридичного комітету і комітету з торгівлі Сенату США, передає USA Today.
Глава Facebook підкреслив, що компанія перебуває в постійній “гонці озброєнь” з Росією через фейкові акаунти, які намагаються обдурити сайт, пише “Сегодня”.
“Поки в Росії є люди, чиїм завданням є втручатися у вибори по всьому світу, цей конфлікт триватиме”, – сказав Цукерберг.
Він додав, що Facebook співпрацює зі спецпрокурором Робертом Мюллером, який веде розслідування втручання Росії у вибори, однак він особисто свідчень команді Мюллера не надавав.
Гендиректор Facebook визнав, що зробив недостатньо, щоб запобігти поширенню неправдивих новин, і повідомив, що Facebook розробляє нові інструменти для виявлення і видалення фейкових акаунтів у соціальній мережі.
Він також зазначив, що не виступає проти законодавчого регулювання Facebook, якщо це регулювання “буде правильним”. Сенатори з обох комітетів закликали до прийняття законів, які б обмежили Facebook, адже Facebook – це “віртуальна монополія, а монополії потрібно регулювати”.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас