Київ отримав партію нових трамваїв підвищеної комфортності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ отримав партію нових трамваїв підвищеної комфортності

Казна та Політика
1131
Комунальне підприємство “Київпастранс” вкотре отримало партію нових низькопідлогових трамваїв “Електрон T5B64” підвищеної комфортності зі зниженим рівнем вібрації і шуму, системою кондиціонування салону та кабіни водія.
“Фахівці підприємства разом з представниками заводу-виробника “Електронтранс” вже завершили все необхідне оформлення рухомого складу і почали їх випробування на лінії швидкісного трамвая”, – повідомляється на сайті “Київпастрансу”.
В інформації зазначається, що вагони також обладнані відеоспостереженням, інформаційною системою звукового інформування ззовні, пандусом і місцями для людей з інвалідністю.
“Крім придбання нових вагонів, продовжуємо капітально ремонтувати і станції Борщагівської лінії. Владнали всі технічні аспекти, тому в поточному місяці готові представити станцію “Генерала Потапова”, в цьому році завершимо реконструкцію і решти станцій за маршрутом “вулиця Старовокзальна” – ст.“Кільцева дорога”, – зазначив генеральний директор КП “Київпастранс” Дмитро Левченко.
Разом з тим, інтернет-видання “Зроблено в Україні” повідомляє, що у зазначеній партії 7 трамваїв.

Довідка Finance.ua:

  • “Електрон T5B64” — український п’ятисекційний, шестивісьовий, односторонній, повністю низькопідлоговий трамвай для колії шириною 1524 мм
  • Виготовлений у Львові спільним українсько-німецьким підприємством “Електронтранс”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас