PwC вважає безпідставним позов Приватбанку до кіпрського суду з вимогою компенсації $3 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PwC вважає безпідставним позов Приватбанку до кіпрського суду з вимогою компенсації $3 млрд

Фондовий ринок
464
Аудиторська компанія PricewaterhouseCoopers (Україна) вважає безпідставним позов Приватбанку до кіпрського суду з вимогою компенсації 3 млрд доларів.
Про це йдеться в повідомленні компанії.
Відзначається, що PwC (Україна) не були надані жодні офіційні документи, пов’язані з даним позовом, тому компанія не в змозі детально прокоментувати це питання.
“На нашу думку, зазначені дії є безпідставними, ми рішуче налаштовані захищати свою позицію в разі необхідності”, – йдеться в повідомленні.
Компанія підкреслює, що аудит фінансової звітності Приватбанку на 2013-2015 роки здійснювався у повній відповідності з міжнародними стандартами аудиту.
В аудиторському висновку щодо фінансової звітності Приватбанку 2015 року було обумовлено попередження щодо банківських операцій з пов’язаними особами.
PwC (Україна) залишається повністю відданою українському ринку.

Довідка Finance.ua

  • Приватбанк 30 березня 2018 року подав до районного суду Нікосії (Кіпр) позов проти компанії PricewaterhouseCoopers (Кіпр) та аудиторської компанії PricewaterhouseCoopers (Україна) і вимагає компенсації 3 млрд доларів.
  • Приватбанк доручив міжнародній юридичній компанії Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan (Великобританія) спільно з кіпрськими юридичними фірмамиAntis Triantafyllides & Sons і Chrysses Demetriades & Co представляти його інтереси під час судових розглядів з PwC.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас