День фінансів, 30 березня: запуск 4G, iPhone без «уповільнення», відкликання від Tesla — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 30 березня: запуск 4G, iPhone без «уповільнення», відкликання від Tesla

752
У п’ятницю, 30 березня, Україна отримала 4G, власників iPhone позбавили «уповільнення», а контрабандисти тепер орудують безпілотниками.
4G в Україні. Зв’язок четвертого покоління від сьогодні в нашій країні! Оператори мобільного зв’язку запускають 4G в більш ніж двадцяти містах України. Подія настільки значуща, що навіть Президент вирішив привітати з цим українців. Наскільки якісною буде 4G в нашій країні – покаже лише час, але необхідно сказати, що і з 3G були проблеми. Так, за 2017 рік кількість скарг на послуги зв’язку в Україні зросла вдвічі. НКРЗІ сьогодні оголосила «лідерів» за скаргами українців.
Відкликання від Tesla. Американська компанія Tesla відкликає 123 тисячі електромобілів марки Model S у всьому світі. Як запевняє виробник, у всьому винна корозія. Також в компанії відзначили, що водії можуть користуватися машиною до її відкликання.
Віза і соцмережі. У претендентів на американську візу будуть вимагати посилання на профілі в соцмережах. Також від претендентів хочуть бачити номери телефонів, електронні адреси, статуси про поїздки і депортації за останні п’ять років.
Контрабанда безпілотниками. У Китаї правоохоронці затримали 26 осіб, які за допомогою безпілотників займалися незаконним транспортуванням новітніх моделей iPhone з Гонконгу в місто Шеньчжень. Сумарна вартість вилученої контрабанди перевищила 500 млн юанів (більш ніж $79 млн).
Відключення аналогово ТБ. Кабінет міністрів ухвалив рішення про поетапне відключення аналогового телебачення в Україні з 1 липня з метою забезпечення інформаційної безпеки країни.
«Уповільнення» iPhone. Нарешті з’явився довгоочікуваний інструмент Battery Health, який Apple обіцяла випустити ще після скандалу зі зниженням продуктивності iPhone у міру старіння батареї. Користувач буде отримувати повідомлення, якщо смартфон перезавантажиться через нездатність акумулятора надати необхідну для повноцінної роботи кількість енергії. Після цього автоматично активується режим «Управління продуктивністю», але користувач має можливість вимкнути його в налаштуваннях.
MyFitnessThief. Найбільший в США виробник спортивного одягу і аксесуарів Under Armour Inc повідомив, що хакери зламали 150 млн акаунтів популярного мобільного додатку для дієти і фітнеса. Згідно з інформацією SecurityScorecard, це найбільший витік персональних даних в поточному році і один з п’яти найбільших за останні кілька років.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас