80 000 інтернет-магазинів у Європі отримують можливість приймати криптовалюти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

80 000 інтернет-магазинів у Європі отримують можливість приймати криптовалюти

Фінтех і Картки
657
Литовський платіжний криптовалютний шлюз Coingate об’єднується з Prestashop – рішенням для електронної комерції з відкритим вихідним кодом.
Цей союз багато значить для криптовалютних ентузіастів, позаяк сприяє прийняттю цифрових валют у Європі.
Дмитро Андрійович Борисенко, генеральний директор Coingate, пояснив: «Сприяти прйняттю серед людей, що не належать до ранньої кріптовалютної спільноти, є для нас одним з найважливіших пріоритетів. У Prestashop ідеальна база для невеликих і середніх магазинів, які можуть використовувати не тільки криптовалюти – інноваційний і все більш популярний спосіб оплати, який набагато дешевший, ніж традиційні платіжні картки, а й рекламні переваги тегу #Bitcoin».
Після створення облікового запису в Coingate команда проекту обіцяє онлайн-торговцям платіжний модуль, який встановлюється в «кілька кліків». Модуль підтримує Bitcoin Cash, Bitcoin Core і ще близько 50 інших криптовалют. Платежі надходять в єдину валюту, виходячи з вибору продавця.
Розрахунки проводяться в євро в режимі реального часу. Обидві компанії мають досвід роботи в сферах платежів і криптовалюти. Coingate налічує 1500 облікових записів по всьому світу, 50 000 користувачів і щомісячний дохід близько 10 мільйонів євро. Prestashop існує з 2007 року і перетворився на платформу з відкритим вихідним кодом з більш ніж чвертю мільйона інтернет-магазинів майже в двохстах країнах.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас