Xiaomi випустила телевізор і смарт-дзеркало для автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила телевізор і смарт-дзеркало для автомобілів

Фондовий ринок
2511
Представивши раніше на цьому тижні флагманський смартфон Mi Mix 2S, ігровий ноутбук Mi Gaming Laptop і смарт-колонку Mi AI Speaker mini, Xiaomi не збирається зменшувати оберти. Асортимент продукції китайської компанії поповнився 55-дюймовим 4K-телевізором Mi TV 4S і автомобільним смарт-дзеркалом заднього виду Mi Smart Rearview Mirror.
4K-телевізор Mi TV 4S отримав екран діагоналлю 55 дюймів. У порівнянні з лінійкою Mi TV 4A у цій моделі є ряд переваг. Вона має підтримку HDR і технології об’ємного звучання DTS HD. За відтворення звуку в телевізорі відповідають два вбудовані динаміки потужністю по 8 Вт. А для більшої міцності конструкції рама в Mi TV 4S виконана з металу.
У телевізорі встановлені чотириядерний 64-бітний процесор Amlogic T962, який працює на частоті 1,5 ГГц, відеоприскорювач Mali-450 MP5, 2 ГБ оперативної пам’яті і накопичувач на 8 ГБ. З роз’ємів є три HDMI, два USB, Ethernet, A/V, S/PDIF для антени.
Другою новинкою стало смарт-дзеркало заднього виду для автомобілів. Воно оснащене великим 6,86-дюймовим екраном з роздільною здатністю 1280х480 пікселів, двома камерами з модулями Sony IMX291 і ширококутним об’єктивом з кутом огляду 150 градусів і діафрагмою f/1,8. На дисплей можна вивести зображення з камери заднього виду. Також дзеркало може виступати в якості відеореєстратора.
У Xiaomi Mi Smart Rearview Mirror є цілий набір датчиків, які відстежують рух автомобіля на дорозі. Якщо водій з’їхав зі смуги або занадто наблизився до іншої машини, то гаджет видасть попереджувальний звук. Також він підтримує голосове управління з можливістю відтворення музики і радіо.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас