Вихід смартфонів під брендом Palm очікується в поточному році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вихід смартфонів під брендом Palm очікується в поточному році

Фондовий ринок
508
Фірма Palm була заснована ще в 1992 році, а в кінці 90-х і на початку 2000-х років цей бренд став одним із найчастіше згадуваних в сегменті мобільної електроніки. Навесні 2010 року компанія Palm була куплена корпорацією Hewlett-Packard за $1,2 млрд. Згодом продажі пристроїв під маркою Palm були згорнуті через слабкий попит, а ще через деякий час права на цей бренд були продані китайській TCL.
Влітку минулого року стало відомо, що TCL має намір повернути бренд Palm на ринок. Тоді повідомлялося, що пристрої під колись гучним ім’ям можуть дебютувати на початку 2018 року, але цього не сталося. І ось тепер з’явилася нова інформація.
Ресурс Android Police повідомляє, що TCL, як і раніше, планує випуск смартфонів під маркою Palm, але дебютують вони тільки в другій половині року. Апарати нібито будуть пропонуватися оператором Verizon, з яким свого часу співпрацювала Palm.
На жаль, будь-які інші подробиці поки відсутні. Технічні характеристики пристрою тримаються в секреті. Не ясно і те, чи збирається TCL просувати Palm-смартфони через інших операторів або роздрібні мережі.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас