У Києві зірвався тендер на будівництво ділянки метро на Виноградар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві зірвався тендер на будівництво ділянки метро на Виноградар

Казна та Політика
1630
У столиці Комунальне підприємство «Київський метрополітен» перенесло аукціон з будівництва ділянки Сирецько-Печерської лінії (зелена гілка) міського метрополітену від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар з облаштуванням електродепо у Подільському районі за 6,32 мільярда гривень — випливає з інформації тендерної пропозиції в системі публічних закупівель ProZorro.
Раніше аукціон був призначений на 27 березня, а нова дата, зазначена в тендерній документації – 7 травня.
Тендерні пропозиції від претендентів на отримання підряду будуть прийматися до 30 березня. Згідно з інформацією, перша заявлена вартість закупівлі становить 6,32 млрд грн з можливістю зниження ціни з кроком 0,5%, що становить 31,6 млн грн.
За інформацією, оприлюдненою в системі ProZorro, 1 березня ПАТ «Київметробуд» подало скаргу «на дискримінаційні умови тендерної документації та порушення законодавства у сфері державних закупівель».
На даний момент статус заяви метробудівців – «Прийнято до розгляду», а сам тендер знову повернувся на стадію «Надання пропозицій».
Як повідомлялося, у планах КП «Київський метрополітен» — будівництво ділянки «підземки» з електродепо у Подільському районі (від станції «Сирець» до станції «Проспект Правди» з двома станціями («Мостицька», «Проспект Правди») і ділянкою вилочного відгалуження в бік станції «Виноградар» (перша черга будівництва).
Код будівельних робіт — 45221000-2 за ЦК 021-2015. Одним з головних критеріїв визначення переможця раніше був вказаний строк завершення будівельних робіт за 18 місяців (півтора року).
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас