Грецька фабрика Philip Morris повністю перепрофілювалася на виробництво бездимних альтернатив — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грецька фабрика Philip Morris повністю перепрофілювалася на виробництво бездимних альтернатив

Фондовий ринок
834
Грецька філія Philip Morris International Inc. (PMI, Papastratos) в Аспропіргосі припинила виробництво сигарет і тепер виробляє виключно Heets – табаковмістні одиниці, які використовуються в IQOS, повідомила прес-служба PMI у вівторок.
“EUR300 млн було вкладено в будівництво трьох нових будівель та заміну ліній з виробництва сигарет на високотехнологічне обладнання, здатне виробляти 10 тис. бездимних табаковмістних одиниць на хвилину. Перетворення фабрики почалося в серпні 2017 року. Очікується, що до кінця 2018 року вона буде працювати на повну потужність і створить 400 нових робочих місць”, – повідомляється в прес-релізі.
Як зазначив головний виконавчий директор PMI Андре Калантцопулос, слова якого наводяться в прес-релізі, Papastratos – це перша фабрика, яка припинила виробництво сигарет і повністю перейшла на виробництво бездимних альтернатив.
Разом із заводом в Болоньї (Італія) Papastratos є другим підприємством компанії, яке повністю зосереджене на виробництві бездимної продукції. PMI також має намір повністю або частково перелаштувати свої фабрики звиробництва сигарет в Кореї, Румунії та Росії.
Згідно з повідомленням, з 2008 року PMI вклали понад $4,5 млрд у наукові дослідження, розробку продукту і комерційний розвиток, а також у виробничі потужності, пов’язані з IQOS та іншими бездимними продуктами.
У 2017 році понад 70% витрат на дослідження та розробку і понад 30% глобальних витрат були пов’язані з бездимними продуктами.
Philip Morris International – один з найбільших світових виробників тютюнових виробів. Випускає сигарети більш ніж на 50 фабриках і продає їх в 180 країнах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас