Хто насправді править бал: добовий дохід криптовалютних бірж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хто насправді править бал: добовий дохід криптовалютних бірж

Фондовий ринок
3722
Видання Bloomberg, грунтуючись на даних CoinMarketCap.com, а також на інформації про платежі на сайтах бірж, з’ясувало ці цифри.
Отже, сумарно топова десятка криптовалютних бірж за добу генерує доходи в розмірі 3 мільйонів доларів, а це означає понад 1 мільярд на рік. Що стосується добових даних за кожною з бірж окремо, то показники виглядають наступним чином:
Binance ~ $3,5 млн
Upbit ~$3,5 млн
Huobi ~$2,5 млн
Bittrex ~$2,5 млн
Bithumb ~$2,0 млн
OKEx ~$1,5 млн
Bits Blockchain ~$1,0 млн
Bitfinex ~$1,0 млн
Bit-Z ~$0,5 млн
GDAX ~$0,5 млн
Bitstamp ~$0,5 млн
WEX ~$0,5 млн
Kraken ~$0,25 млн
HitBTC ~$0,25 млн
Потрібно врахувати, що майже неможливо дізнатися, які саме комісії стягуються з компаній, близьких до бірж, і які знижки у найактивніших трейдерів. Хоча цифри і не є точними, показники доводять, що віртуальні валюти створюють дуже навіть реальні гроші.
Токійський Binance і OKEx в Гонконзі обробляють найбільший обсяг торгів, який дорівнює приблизно 1,7 мільярда доларів на день. Грунтуючись на гонорарах у розмірі 0,2 відсотка, що на 0,07 вище, ніж у OKEx, Binance, ймовірно, приносить найбільший прибуток на день.
Huobi, Bitfinex, Upbit і Bithumb, які також базуються в Азії, розташовуються в рейтингу нижче. Вони обробляють від 600 до 1,4 млрд. доларів з середньою комісією в 0,3 відсотка.
Вплив Азії на торгівлю криптовалютами можна пояснити концентрацією на її території майнінг-компаній. Іншим важливим фактором варто вважати населення регіону, яке швидко сприйняло нові технології. Що ще більш важливо: посилення регулювання криптовалютної індустрії в Китаї і Південній Кореї призвели до того, що майже всі найбільші китайські і корейські компанії відкрили свої представництва в Японії, США і Європі.
Всі згадані у списку біржі є приватною власністю, а їх час існування не перевищує кількох років.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас