Коломойський заперечує наявність незалежного розслідування діяльності Приватбанку компанією Kroll — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коломойський заперечує наявність незалежного розслідування діяльності Приватбанку компанією Kroll

Фондовий ринок
356
Колишній співвласник націоналізованого Приватбанку Ігор Коломойський заперечує наявність незалежного розслідування діяльності банку компанією Kroll.
Про це йдеться в листі адвоката бізнесмена Ігоря Барсученка, передають Українські Новини.
“Згідно з інформацією, отриманою від НБУ у відповідь на адвокатський запит, результатами розслідування компанії Kroll стосовно Приватбанку є лише презентація, оприлюднена на сайті НБУ. Багатомісячне “незалежне розслідування” компанії Kroll втілилося в презентацію обсягом сім сторінок, оформлену на бланку Національного банку України, а не компанії-виконавця, і не підтверджено ні належним чином складеним звітом, ні жодними доказами”, – йдеться в листі адвоката.
Зазначається, що за результатами такого “незалежного розслідування” ніхто не взяв на себе відповідальність, позаяк оприлюднений документ не містить підпису жодної особи – ні представників Kroll, ні службових осіб НБУ.
“Таким чином, не існує “незалежного розслідування компанії Kroll”, а висновки, оприлюднені Нацбанком, є завідомо недостовірною інформацією, що порочить честь, гідність та ділову репутацію І. Коломойського, в зв’язку з чим вживаються заходи щодо судового захисту”, – йдеться в документі.
Разом з тим, в НБУ було направлено запит, у відповідь на який було отримано інформацію, що результатами розслідування компанії Kroll стосовно Приватбанку є тільки презентація, оприлюднена на сайті регулятора.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас