НАБУ: бізнес все частіше скаржиться на корупцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАБУ: бізнес все частіше скаржиться на корупцію

Кримінал
812
Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник розповів, що в 2017 році збільшилася кількість заяв про можливі корупційні правопорушення від представників бізнесу.
Про це повідомила прес-служба НАБУ.
“Протягом минулого року ми помітили зростання кількості заяв в Бюро про можливі корупційні правопорушення від представників бізнес-середовища, які намагаються відстояти свої законні права”, – зазначив Ситник.
“Це викликано тим, що НАБУ показало себе як дійсно незалежний антикорупційний орган, для якого немає недоторканних. Однак є причина, чому похвалитися повною довірою бізнесу не можемо – це проблема розгляду справ у судах”, – додав він.
За його словами, після звернення в НАБУ, відкриття кримінального провадження, низки слідчих дій і направлення справи до суду, представник бізнесу як заявник часто залишається розчарованим.
“Хоча правоохоронні органи і зробили все від них залежне, суд не має можливості зосередитися на розгляді справи. Тому особа, яка обґрунтовано підозрюється детективами, залишається на волі і більше того – має всі важелі, щоб продовжувати тиснути на бізнес”, – зазначив директор НАБУ.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас