Стало відомо, коли вирішиться доля закону про авто на єврономерах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли вирішиться доля закону про авто на єврономерах

Технології&Авто
4207
В історії з розмитненням тисяч «єврономерів» в Україні нарешті намітилося світло в кінці тунелю. Про це за підсумками зустрічі з головою комітету Верховної ради з питань податкової та митної політики Ніною Южаніною повідомляють власники нерозмитнених авто.
«З’ясувалося чимало фактів, які можуть принести добру новину», — повідомляє один з керівників організації «Авто Євро Сила» Олег Ярошевич.
За його словами, 21 березня 2018 року представників АЄС запросили прийти в Раду для обговорення та внесення поправок у законопроект про розмитнення єврономерів. Тоді ж і будуть представлені основні тези цього законопроекту.
«За словами Ніни Южаніної, закон повинен бути негайно зареєстрований і внесений до порядку денного. На сьогодні має місце проект закону, який був випробуваний в Молдові. Ми маємо внести свої корективи, щоб цей закон задовольняв українців, а не чиновників. Я хочу сказати, що це буде досить складно, тому що ми повинні пройти цілий процес — це будуть зміни в цей закон, правки, які ми приготували. Але найважче — змусити депутатів проголосувати. Нам доведеться робити ще одну велику акцію. Тому найближчі кілька місяців нас чекає боротьба, тому що деякі депутати наполягають на тому, що перед тим як ухвалити закон, потрібно ввести заборону на в’їзди нових «єврономерів», – уточнив Ярошевич.
«Я почув, що зараз є політична воля для вирішення цього питання. Є бачення, що це питання потрібно вирішити і він є невідкладним. Цього тижня я буду постійно ходити в Раду, щоб наші правки були внесені в законопроект до наступної середи», — підсумував Олег Ярошевич.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас