Харківська ОД Райффайзен Банку Аваль – офіційний спонсор фестивалю KharkivMusicFest — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Харківська ОД Райффайзен Банку Аваль – офіційний спонсор фестивалю KharkivMusicFest

Рекламний ринок
72
Харків. 13 березня. — Харківська обласна дирекція Райффайзен Банку Аваль виступила офіційним спонсором другого Міжнародного музичного фестивалю KharkivMusicFest, який відбудеться в Харкові з 14 по 29 березня.
Основними подіями фестивалю стануть не лише концерти класичної, авангардної та джазової музики, яка звучатиме наживо у виконанні музикантів із України, США, Європи та Азії, а й зустрічі з видатними культурними діячами, масові музичні акції у популярних локаціях. Відбуватимуться вони не тільки в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М.В.Лисенка та Харківській обласній філармонії, закладах освіти, науки та культури, а також у торгівельних центрах й навіть громадському транспорті.
У межах освітньої програми фесту відбудуться лекції, творчі зустрічі з композиторами та виконавцями, а також майстер-класи для дітей, які займаються музикою. Для дітей із особливими потребами, а також дітей ветеранів АТО та військовослужбовців, які загинули під час виконання свого службового обов’язку, відбудеться благодійний концерт.
Учасники фестивалю завітають також до низки спеціальних закладів для дітей і дорослих із особливими потребами, яким вони нададуть безкоштовні квитки.
KharkivMusicFest – подія світового рівня, яка презентує Харків як потужний та впливовий культурний центр Східної Європи. Організатори планують, що фестиваль об’єднає понад 30 тис. учасників: зірок світової сцени; шанувальників музичного мистецтва; політиків, дипломатів та бізнес-спільноту. Вони впевнені, що своїми ідеями, концертами, ініціативами KharkivMusicFest учергове засвідчить: класична музика та дотичні до неї світи – це не елітарна «закрита» територія, у якій обертається каста обраних. Це не музика виключно для свят, а й для щоденного насиченого, цікавого, плідного, сповненого надією життя, яким живемо ми із вами.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас