День фінансів, 12 березня: зміни для ТОВ, кредити на мільярд, електронна оцінка нерухомості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 12 березня: зміни для ТОВ, кредити на мільярд, електронна оцінка нерухомості

819
Понеділок, 12 березня. Вже зі старту робочого тижня одні кинулися шукати щастя за кордоном, інші намагалися впроваджувати зміни в Україні.
Космодром для Австралії. Україна запропонувала виводити ракети на орбіту з території Австралії. Так, Державне космічне агентство України запропонувало побудувати космодром неподалік від авіабази Кертін, що в Кімберлі – одному з округів Західної Австралії. Кажуть, реалізація цієї ідеї допоможе втілити багаторічну мрію Австралії мати свій власний пусковий комплекс.
«Богдан» на ринку Західної Європи. Один з провідних українських автовиробників уклав контракт на постачання кузовів для електричних автобусів французькій компанії Bluebus. Варто сказати, що цей контракт є проривом “Богдана” на ринок Західної Європи. До цього компанія співпрацювала з країнами Східної Європи, зокрема Польщею і Чехією.
€1 мільярд від ЄС. Європейський Союз готовий надати Україні €1 мільярд у вигляді кредитів. Про це повідомила віце-президент Європейської комісії – високий представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні, яка сьогодні відвідала Україну.
Безкоштовний автобус до Києва. У понеділок, 12 березня, з Броварів до Києва почав курсувати безкоштовний “громадський автобус”. За словами авторів ініціативи, “громадський автобус” є некомерційним соціальним експериментом.
Зміни для ТОВ. Президент України Петро Порошенко підписав законопроект Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю. Зазначимо, що учасникам товариств з обмеженою відповідальністю забезпечується значний простір для врегулювання своїх відносин за допомогою договорів в частині здійснення повноважень.
Електронна оцінка. ФДМУ розробив проект постанови Кабміну, згідно з яким технічно осучаснити Єдину базу даних звітів про оцінку і запровадить модуль електронного визначення оціночної вартості. Кажуть, недобросовісні оцінювачі більше не зможуть навмисно занижувати вартість нерухомості і автоматично зменшувати розмір податку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас