Найбільший південнокорейський сервіс бронювання готелів буде приймати криптовалюти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший південнокорейський сервіс бронювання готелів буде приймати криптовалюти

Фінтех і Картки
145
Партнерство з Bithumb, швидше за все, дозволить Yeogi Eottae інтегрувати всі криптовалюти, представлені на платформі, включаючи Bitcoin, Ethereum, Litecoin, EOS, Bitcoin Cash, Ripple та інші.
Прес-секретар Bithumb заявив, що партнерство з Yeogi Eottae дозволить Південній Кореї наслідувати тенденцій, встановлені Японією і США, у прийнятті криптовалют як способу оплати і засобу обміну. Також він підкреслив, що підприємства в Південній Кореї намагаються зробити транзакції з криптовалютами такими ж простими, як і готівкові платежі:
«Завдяки формуванню стратегічного партнерства між Bithumb і найбільшою в країні платформою бронювання готелів Yeogi Eottae Південна Корея зможе піти за глобальною тенденцією використання криптовалют як засобу оплати. Bithumb і Yeogi Eottae обговорюють способи ефективної обробки криптовалютних транзакцій, з метою надання гарантій щодо того, що витрачати криптовалюту так само просто, як витрачати паперові гроші».
Крім Yeogi Eottae, Bithumb співпрацює з іншим великим рітейлером в Південній Кореї WeMakePrice – провідною платформою в сфері електронної комерції в країні. Ці співробітництва призведуть до різкого збільшення використання криптовалют на південнокорейському ринку.
Попит на криптовалюти в Південній Кореї очікувано впав після того, як у січні відбулася велика корекція ринку. Вплинуло і падіння цін у лютому і березні.
Але криптовалюти в Південній Кореї вже вторглися в мейнстрім, і майже кожен споживач у країні знає про них, особливо про біткойн. Така висока обізнаність про криптовалюти ринку дає унікальну можливість для швидкого зростання в регіоні.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас