У Гонконзі запропонували будувати житло у водопровідних трубах (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Гонконзі запропонували будувати житло у водопровідних трубах (відео)

Нерухомість
2076
Несподіваний варіант мікробудинку був представлений компанією James Law Cybertecture. Будинок OPod Tube House зроблений зі стандартної бетонної труби і призначений для молодих людей, які не можуть дозволити собі придбати житло у світових мегаполісах.
Представлені нещодавно в Гонконзі будинки зроблені з колишніх бетонних водопровідних труб діаметром трохи більше двох з половиною метрів. Житло спроектовано для одного або двох осіб, житлова площа займає близько 93 квадратних метрів, – повідомляє inhabitat.com.
Всередині передбачені стандартні зручності, вітальня з розкладаним ліжком, міні-холодильник, ванна кімната з душем і місце для зберігання одягу й особистих речей.
Незважаючи на те, що конструкції далеко не легкі — близько 22 тонн кожна труба, їх встановлення не вимагає багато коштів і зусиль. Труби легко прикріплюються одна до одної, що знижує вартість встановлення. Труби легко зберігати і можна встановлювати в будь-якому невеликому невикористовуваному місці в місті — наприклад, у провулках і під мостами.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас