Cisco і Teradata допоможуть містам стати «розумнішими» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Cisco і Teradata допоможуть містам стати «розумнішими»

Технології&Авто
158
Компанії Cisco і Teradata оголосили про укладення угоди про співпрацю, в рамках якої планується створення комплексного рішення для інтелектуальних міст.
Повідомляється, що система об’єднає платформу Інтернету речей (IoT) Cisco Kinetic for Cities і аналітичну платформу Teradata Analytics Platform. Рішення дозволить мегаполісам стати «розумнішими» і розширити мережеві можливості завдяки використанню засобів обміну інтегрованими даними.
Платформа Cisco Kinetic for Cities дозволить збирати, об’єднувати і стандартизувати інформацію з різнорідних і розрізнених міських джерел, включаючи дані про дорожній рух, освітлення і парковки. Ці відомості будуть об’єднуватися з іншою наявною в місті інформацією, наприклад, даними з платіжних систем, даними про настрої серед населення і даними з аналітичних систем.
Після цього платформа Teradata зможе виконати обробку всієї інформації за допомогою інструментів розпорядчої та прогнозної аналітики, а також створити прості для розуміння візуалізації для того, щоб керівництво міста змогло прийняти більш грамотні і зважені рішення.
Нове комплексне рішення в числі іншого допоможе автоматично виявляти випадки порушення безпеки і створювати оповіщення, локалізувати затори в дорожньому русі, оптимізувати роботу світлофорів для зниження транспортних заторів та ін.
Впровадження платформи, як очікується, дозволить сучасним мегаполісам підвищити рівень безпеки і якість життя громадян. Крім того, у міст з’являться нові джерела доходу завдяки підвищенню ефективності використання енергії, збору і утилізації відходів та ін.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас