Зі святом: НАЗК нагадує чиновницям про необхідність декларування подарунків вартістю понад 8,8 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зі святом: НАЗК нагадує чиновницям про необхідність декларування подарунків вартістю понад 8,8 тис. грн

Казна та Політика
208
У Національному агентстві з запобігання корупції (НАЗК) напередодні Міжнародного жіночого дня нагадують суб’єктам декларування майна та доходів про необхідність декларувати цінні подарунки.
“Дорогі жінки, Національне агентство вітає Вас з прийдешнім святом весни і краси і нагадує: якщо Ваш коханий подарує Вам золоту каблучку, вартість якої перевищує 8 810 грн, не забудьте вказати її в декларації за 2018 рік у розділі: “Доходи, в тому числі подарунки”, – повідомляється на сторінці НАЗК в соцмережі Facebook в понеділок.
“Якщо Вам пощастило ще більше і ваш новий перстень виблискує діамантом вартістю понад 88 100 грн, дозвольте нам порадіти за Вас – повідомте НАЗК про суттєві зміни у Вашому майновому стані до 18 березня. Якщо ж справи у Вашого чоловіка в минулому році йшли набагато краще, ніж у країни в цілому, і він подарував Вам цілий ювелірний гарнітур, вартість якого перевищує 176 200 грн, не забудьте також похвалитися ним в наступному році і в розділі декларації “Цінне рухоме майно”, – додали в Нацагентстві.
При цьому в НАЗК побажали жінкам-суб’єктам декларування отримати до свята дорогі подарунки, “особливо – дорогі серцю”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас