Райффайзен Банк Аваль провів тренінг із фінансової грамотності для студентів Житомирського національного аграрного університету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль провів тренінг із фінансової грамотності для студентів Житомирського національного аграрного університету

Рекламний ринок
68
Житомир. 2 березня. — Працівники Райффайзен Банку Аваль та компанії Visa нещодавно провели спільний тренінг із питань фінансової грамотності для студентів другого курсу Житомирського національного аграрного університету.
Тренінг відбувся у приміщенні Житомирського операційного центру Райффайзен Банку Аваль.
Його учасниками стали 23 студенти факультету «Економіки та менеджменту». На тренінгу обговорювалися особливості започаткування та ведення підприємницької діяльності, переваги та складнощі власної справи, а також рецепти успіху. Крім того, учасники дізналися про сучасні методи розрахунків та можливості безконтактних операцій.
Цей захід викликав велику зацікавленість студентів, які брали активну участь в обговоренні актуальних для них питань. Вони охоче висловлювали свої думки, ділилися ідеями та планами на майбутнє.
Найактивніших учасників тренінгу нагородили брендованою продукцією від компанії Visa.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас