Audi представила автомобіль нового покоління — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Audi представила автомобіль нового покоління

Технології&Авто
3467
Офіційне представлення Audi A6 відбудеться на автосалоні в Женеві. Новинка належить до восьмого покоління. Автомобіль отримав новий салон і дизайн кузова. Ці подробиці стали відомі після того, як компанія Audi розсекретила зовнішність новинки.
Audi A6 восьмого покоління відрізняється від попередніх моделей оснащенням салону та інноваційними технологіями. Зовнішність машини також зазнала змін. Зокрема, вона стала довшою і ширшою. Довжина кузова становить 4939 мм, а ширина – 1886 мм.
Хромований молдинг і нова радіаторна решітка підкреслили переваги седана нового покоління. Алюмінієві деталі у великій кількості присутні на кузові. Вставки з алюмінію можна помітити на капоті, дверях, кришці багажного відділення.
Салон автомобіля оснащений екраном з діагоналлю 10,1 дюйм. На нього виводиться інформація про налаштування і роботу всіх систем. Цей екран є частиною інформаційно-розважальної системи. Під ним є монітор з діагоналлю 8,6 дюймів. На ньому відображаються параметри клімат-контролю і є можливість набору текстових повідомлень.
Нова Audi A6 оснащена трилітровим турбованим двигуном. До швидкості 100 км/год машина розганяється за 5,1 секунд. Вартість новинки складає 58 050 євро.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас