Кабмін схвалив ряд законопроектів щодо вдосконалення торговельного захисту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін схвалив ряд законопроектів щодо вдосконалення торговельного захисту

Казна та Політика
150
Кабінет міністрів схвалив п’ять законопроектів щодо вдосконалення торговельного захисту в Україні та поліпшення бізнес-клімату.
Відповідні рішення уряд ухвалив на засіданні у середу.
«Законопроекти, про які ми говоримо в комплексі, – важливий крок, який ми робимо на засіданні уряду. Існуючі тенденції у світовій економічній діяльності засвідчують необхідність перегляду підходів щодо національного регулювання у цій сфері… Виправити ситуацію допоможе вдосконалення торговельного захисту. Говоримо про внесення змін до закону про захист національного товаровиробника від демпінгового імпорту», – сказав перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів перед ухваленням рішень.
За його словами, йдеться про внесення змін до закону про захист національного товаровиробника від субсидованого імпульсу, до закону про застосування захисних заходів щодо імпорту України, до деяких законодавчих актів у сфері торговельного захисту та до Митного кодексу щодо торговельного захисту.
«Запропоновані законопроекти мають позитивний вплив на розвиток економічної діяльності і для ринку. Це дозволить забезпечити український бізнес прозорим та передбачуваним механізмом захисту внутрішнього ринку», – сказав Кубів.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас