До 55 тис. грн: Данилюк хоче підвищити премії «реформаторам» у міністерствах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До 55 тис. грн: Данилюк хоче підвищити премії «реформаторам» у міністерствах

Казна та Політика
645
Директор департаменту економічної політики Федерації роботодавців України Сергій Саливон повідомив, що міністр фінансів Олександр Данилюк виносить на завтрашнє засідання Кабміну проект постанови про збільшенні кількості високооплачуваних «реформаторів» в міністерствах.
Про це Саливон написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.
«Міністр фінансів Данилюк виносить на завтрашнє засідання КМУ проект постанови про кратне збільшення кількості високооплачуваних «реформаторів» в міністерствах, про «скромні» надбавки їм. Загалом – грошей немає, але ви тримайтеся!», – зазначив Саливон.
Нагадаємо, понад рік тому Уряд затвердив Стратегію реформування державного управління на 2016—2020 роки (розпорядження Кабінету Міністрів від 24.06.2016 №474-р). Вона передбачає створення в міністерствах та відомствах нових органів — директоратів з формування політики у відповідних сферах і директоратів стратегічного планування та європейської інтеграції.
У Кабміні розраховують, що після цього міністерства зможуть стати ефективними центрами формування державної політики у тій або іншій сфері. Для цього уряд разом з Євросоюзом не поскупилися – зарплати працівників директоратів будуть досягати 55 тис. гривень, що в кілька разів більше, ніж зараз отримують рядові співробітники міністерств.
Саливон також опублікував проект постанови Кабінету міністрів, яку, за його словами, завтра винесуть на засідання Кабміну.
За матеріалами:
Главком
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас