Місія ЄС оцінить держконтроль за виробництвом м’яса птиці в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Місія ЄС оцінить держконтроль за виробництвом м’яса птиці в Україні

Аграрний ринок
136
Представники Єврокомісії з 27 лютого до 9 березня здійснять аудит системи державного контролю за виробництвом м’яса птиці та продуктів, отриманих з нього, що призначені для експорту до ЄС.
Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
“В Україні розпочала роботу місія Генерального Директорату Європейської комісії з питань охорони здоров’я та безпечності харчових продуктів (DG SANTE), яка здійснить аудит системи державного контролю за виробництвом м’яса птиці та продуктів, отриманих з нього, які призначені для експорту до Європейського Союзу”, – йдеться у повідомленні.
У профільному відомстві поінформували, що місія ЄС працюватиме в Україні з 27 лютого до 9 березня 2018 року.
Представники Єврокомісії у ході візиту до України уже провели зустріч з керівництвом та провідними фахівцями Держпродспоживслужби та ознайомилися з функціями і повноваженнями служби, в тому числі в рамках прийняття рішень щодо експорту продукції до країн ЄС.
Також у рамках місії планується відвідання центральної лабораторії Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи (м.Київ), вивчення діяльності ряду виробничих та переробних підприємств, забійних цехів, лабораторій та територіальних органів Держпродспоживслужби.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас