Cashinsky - зручний сервіс для отримання короткострокової позики онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Cashinsky - зручний сервіс для отримання короткострокової позики онлайн

Фінтех і Картки
1779
Кожен може опинитися в ситуації, коли терміново потрібні гроші: зламався автомобіль, рахунок в ресторані виявився занадто великим, знадобилися гроші на лікування або просто захотілося зробити подарунок коханій людині. Та хіба мало що може трапитися … Здавалося, вам не вистачає пари тисяч гривень, а де їх взяти? До зарплати далеко, оформляти в банку споживчий кредит – довго і складно, а гроші потрібні тут і зараз.
Так, для цієї мети давно існують кредитки. Але якщо з об’єктивних причин немає “пластику” з кредитним лімітом та немає часу його оформляти, існує зручний спосіб в лічені хвилини отримати позику, скориставшись послугами сервісу мікрокредитування Cashinsky.
Cashinsky - зручний сервіс для отримання короткострокової позики онлайн
Основні можливості
На перший погляд «Кешинський» – типовий представників серед десятків організацій з мікрокредитування. Як їх прозвали в народі: «гроші до зарплати».
Але познайомившись ближче, помічаємо кілька важливих відмінностей: прозорі умови, простота оформлення, мінімізація ризиків, а за рахунок цього – більш вигідні умови для клієнтів
Нові клієнти Cashinsky можуть оформити позику на суму від 800 до 3000 гривень. Мінімальний період – 5 днів, максимальний – 30 днів. Не потрібно збирати довідки, шукати поручителів, пояснювати, навіщо знадобилися кошти і доводити, що ви їх витратите за прямим призначенням. Заповнюємо форму і отримуємо переказ на карту.
Відповідальні позичальники отримують кредит довіри і можливість взяти позику на більшу суму та під менші відсотки.
Якщо не виходить повернути всю суму вчасно, можна продовжити термін погашення. Все що потрібно – звернутися до служби підтримки. Сервіс МФО зацікавлений в тому, щоб ви повернули кошти, і націлений на роботу з постійними клієнтами, для яких створює привабливі умови. Така політика дозволила знизити ризик неповернення кредитів, а значить і зменшити процентну ставку для позичальників.
Переваги Cashinsky
- оформити кредит онлайн можна з будь-якого пристрою: ПК, планшета, смартфона – не потрібно відвідувати офіс;
- сервіс з видачі споживчих кредитів онлайн працює цілодобово і без вихідних;
- прозорий договір – ніяких прихованих платежів і комісій;
- онлайн-підтримка в режимі 24/7;
- оформити кредит може кожен, від студента до пенсіонера, без підтвердження доходів;
- оформлення заявки для нових користувачів – до 15 хвилин, для постійних клієнтів – 5 хвилин;
- можна продовжити термін погашення позики;
- кредит закрити можна достроково, заощадивши на відсотках;
- інтуїтивно зрозуміла процедура оформлення.
Умови
Щоб отримати фінансову допомогу від Кешинського потрібно виконати дві умови:
- бути повнолітнім громадянином України;
- мати платіжну карту будь-якого банку.
Cashinsky - зручний сервіс для отримання короткострокової позики онлайн
Зверніть увагу! Cashinsky надає кошти студентам та пенсіонерам.
Процентна ставка становить 0,01% в день від залишку по позиці. Також за кожен день користування позиковими грошима стягується фіксована комісія – 1,9% від використаної суми. Це не найнижчий відсоток, але з огляду на спеціальні умови для постійних клієнтів, а також відсутність прихованих комісій, в результаті користування сервісом виходить більш вигідним.
Як взяти кредит у Кешинського?
Щоб оформити позику, вам не потрібно відвідувати офіс МФО, чекати кілька днів схвалення. Все гранично зрозуміло і просто:
- вводите в браузері адресу cashinsky.ua;
- вказуєте бажану суму і термін кредитування – сервіс автоматично розрахує комісію і вкаже суму, яку потрібно буде повернути;
Cashinsky - зручний сервіс для отримання короткострокової позики онлайн
- натискаємо кнопку «оформити заявку» – новим користувачам доведеться пройти процедуру створення особистого кабінету (займе близько 10 хвилин), заповнивши контактні і персональні дані, виконати верифікацію (підтвердити, що ви власник) карти.
Рішення про видачу позики надасться за 5-10 хвилин. Після цього кредит зарахується на рахунок моментально.
Зверніть увагу! Не потрібно відвідувати офіс, оформити мікрокредит можна онлайн, в будь-який день і час доби. Це дуже зручно, якщо гроші потрібні негайно, наприклад не вистачає, щоб розрахуватися за вечерю в кафе або якщо ви перебуваєте за кордоном.
Як повернути?
Існує три способи:
- картою: в особистому кабінеті тиснемо кнопку «повернути кредит», після чого вводимо дані карти, підтверджуємо оплату;
- банківськими платежами: в особистому кабінеті вибираємо погашення кредиту «банківським платежем», роздруковуємо реквізити платежу і надаємо їх касиру в будь-якому банку;
- вибираємо спосіб оплати – «Приват24», після чого сервіс автоматично перенаправить на потрібну сторінку.
Cashinsky - зручний сервіс для отримання короткострокової позики онлайн
Висновки
Сервіс мікрокредитування Cashinsky по зручності і простоті однозначно виграє у більшості конкурентів. Підкуповує відкритість і готовність йти на поступки. Але в будь-якому випадку, перед оформлення позики уважно вивчіть договір і строго дотримуйтеся його положень.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас