Компанія Ярославського задумалася про купівлю ТРЦ Республіка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Ярославського задумалася про купівлю ТРЦ Республіка

Фондовий ринок
1308
У компанії DCH Infrastructure & Real Estate, яка входить до групи компаній DCH бізнесмена Олександра Ярославського, заявили про можливість придбання найбільшого недобудованого торгово-розважального центру (ТРЦ) Республіка в Києві.
Про це повідомили в прес-службі компанії, передає Інтерфакс-Україна.
“У рамках розвитку напрямку DCH Real Estate ми розглядаємо різні проекти і активи, ТЦ Республіка в тому числі”, – заявили в компанії.
При цьому, джерела з ринку повідомили агентству, що DCH Real Estate є найбільш вірогідним покупцем ТРЦ, бо має досвід управління торговельною нерухомістю.
“Придбання даного активу зможе істотно зміцнити позиції компанії на ринку торгової нерухомості України”, – зазначило одне з джерел.
ТРЦ Республіка розташований в Києві. Будівництво об’єкта, інвестиції в який оцінювалися в $350 млн, почалося в 2012 році, а здача об’єкта в експлуатацію планувалася в 2014-му. Проект будівництва ТРЦ Республіка був припинений в 2015 році рішенням власника. Інвесторами проекту виступали Дмитро Фірташ і Вагіф Алієв. Загальна площа недобудованого ТРЦ мала скласти 298 тис. кв. м, що дозволило б йому стати на той момент третім за величиною в Європі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас