Персонал Радабанк у вихідні на роботі?! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Персонал Радабанк у вихідні на роботі?!

Світ
44
“Робочі вихідні? Ні! Не робочі! А чудові вихідні в колі колег та однодумців!” – так вирішили співробітники Радабанк та влаштували дводенний тренінг-семінар з продажів.
Компетентний персонал є рушійною силою будь-якої компанії на шляху до досягнення стратегічних цілей. Серце компанії – перш за все люди. Так, ця істина знайома кожному, але саморозвитку працівників приділяють увагу далеко не всі. Акціонери Радабанк уважно та чуйно ставляться до колективу банку, саме тому 24-25 лютого на базі Дніпра стартувало всеукраїнське навчання всієї мережі відділень з виїздом ТОП-менеджерів банку в регіони. Два дні ми дивилися на продажі “очима” Клієнта, шукали нові фішки в комунікації та завдяки рольовим іграм могли подивитися на себе з боку.
В першу групу учасників увійшли співробітники відділень міст Дніпро, Запоріжжя, Новомосковськ, Кривий Ріг, Харків. А попереду ще виїзні навчальні заходи відділень Західної частини України (місце проведення – Тернопіль) та Центральної частини (місце проведення – Київ).
Дякуємо керівникам бізнес-напрямків Гарбузюк Валентині, Острініній Олені, Лаврушину Дмитру за ваш досвід і внесок в навчання великої родини Радабанк!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас