Apple має намір випустити три нові моделі iPhone в 2018 році - Bloomberg — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple має намір випустити три нові моделі iPhone в 2018 році - Bloomberg

Технології&Авто
1091
Американська Apple Inc. в 2018 році має намір випустити три нові моделі iPhone – найбільший із смартфонів, що коли-небудь вироблялися компанією, новий пристрій того ж розміру, що і iPhone X, а також дешевшу модель з деякими з ключових функцій флагманського смартфона, повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на обізнані джерела.
За словами джерел, Apple розраховує залучити зростаюче число користувачів, зацікавлених у фаблеті, а також клієнтів, які бажають придбати більш доступну версію iPhone X.
Продажі iPhone X, що з’явився на ринку в минулому році, виявилися не настільки успішними, як очікувалося. Apple продала 77,3 млн iPhone X в четвертому кварталі 2017 року, що нижче консенсус-прогнозу експертів на рівні 80,2 млн пристроїв.
Деяких із потенційних покупців відлякала ціна пристрою в $1000, незважаючи на привабливий дизайн, і цього року Apple має намір представити модель iPhone “для всіх”.
Найбільша з тих, що коли-небудь вироблялися компанією, модель iPhone матиме екран розміром майже 6,5 дюйма – це зробить її однією з найбільших на ринку. Як і iPhone X, ця модель буде використовувати технологію розпізнавання облич Face ID для розблокування пристрою і здійснення платежів, повідомили джерела.
Apple вже проводить тести з постачальниками і, як очікується, представить нові пристрої восени поточного року.
Плани компанії все ще можуть змінитися, зазначають джерела.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас