Google Assistant вивчить 30 мов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google Assistant вивчить 30 мов

Фондовий ринок
1120
До кінця 2018 року Google Assistant навчиться розуміти і розмовляти 30 мовами, завдяки чому з ним зможуть вільно взаємодіяти 95% користувачів Android.
Інтелектуальний помічник зможе одночасно говорити відразу кількома мовами – він буде автоматично перемикатися між ними в міру потреби, повідомляє 3Dnews».
Google Assistant був запущений приблизно рік тому, але лише англійською мовою. Тепер система підтримує сім мов – французька, німецька, італійська, японська, корейська, іспанська і бразильський варіант португальської мови. Отже, Google за 10 місяців треба навчити помічника ще 22 мов.
Керівник продукту Нік Фокс каже, що на 30 мовах компанія зупинятися не збирається. У наступні кілька місяців Google Assistant зможе говорити датською, голландською, хінді, індонезійською, норвезькою, шведською та тайською.
Перемикання між мовами на ходу – теж дуже важливе нововведення. Раніше доводилося міняти мову в налаштуваннях Android, що вкрай незручно. Google Assistant не зможе розрізняти мови в межах одного речення. Нова можливість спершу буде працювати англійською, французькою і німецькою мовами, але з часом список обіцяють збільшити.
Розширення мовної бази допоможе Google Assistant наздогнати Siri, який працює з 20 мовами і різними діалектами. Помічник Apple, до того ж, підтримує кантонський і мандаринський діалекти китайської, чим система Google поки що похвалитися не може.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас