"Київенерго" закликає погасити борги за тепло — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" закликає погасити борги за тепло

Енергетика
844
Напередодні весни “Київенерго” закликає мешканців будинків, де не відновлено благоустрій після ремонтів тепломереж, погасити борги за тепло, пише Сегодня.
За підрахунками “Київенерго”, борги таких будинків складають 2,3 млрд грн – 1,6 млрд грн за централізоване опалення і 745 млн грн за гаряче водопостачання. Кожен будинок без відновленого благоустрою заборгував в середньому 300 тис. грн за тепло.
В цілому борг столичних споживачів за централізоване опалення та гаряче водопостачання на 1 лютого 2018 року досяг 5,2 млрд грн.
Наприклад, будинки в Деснянському і Дніпровському районах, жителі яких скаржаться на несвоєчасне відновлення прибудинкових територій після ремонтних робіт, заборгували за тепло майже півмільярда гривень – 316 млн грн за централізоване опалення і 180 млн грн за гарячу воду.
Інформацію щодо боргу кожного столичного будинку, поруч з яким не відновлено благоустрій після ремонтів, кияни побачать на дошках оголошень своїх під’їздів на наступному тижні.
Також “Київенерго” закликає киян дотримуватися заходів безпеки в місцях проведення ремонтних робіт на тепломережах: не наближатися до провалів ґрунту або асфальту, уважно стежити за дітьми, а водіїв – не паркувати машини поблизу розриттів та біля теплових камер, щоб не перешкоджати роботі аварійних бригад.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас