Співробітник Радабанк - учасник проекту #досягнимети в Дніпрі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співробітник Радабанк - учасник проекту #досягнимети в Дніпрі

Світ
31
Вчора 18.02 відбувся запуск найгучнішого спортивного проекту в Дніпрі «Досягни мети-2». Проект має на меті розповісти широкому загалу про здоровий спосіб життя, правильне харчування та спорт у повсякденному житті. Співробітник нашого банку – Андрій Кириченко став одним з найяскравіших учасників цього проекту. Андрій прийшов в проект з метою змінити своє життя в правильному напрямку, відмовитися від шкідливих звичок і своїм прикладом довести, що навіть при напруженому графіку роботи можна правильно харчуватися та приділяти час фізичним навантаженням.
Протягом місяця Андрій, з іншими учасниками проекту, буде відвідувати тренажерний зал, займатися кардіо- та силовими навантаженнями, йогою, сквошем, аквааеробікою – все під пильною увагою тренерів спортивного комплексу HUMAN, правильно харчуватися з дієтологом Right Food і спілкуватися з психологом Анжелікою Кутовою.
Ми раді, що Андрій з ентузіазмом почав втілювати в життя свій план з побудови нового ідеального життя. Та всім банком підтримуємо його в цій важливій та корисній справі. Слідкуйте за досягненнями Андрія разом з нами! #досягниметиРАДАБАНК
Співробітник Радабанк - учасник проекту #досягнимети в Дніпрі
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас