UKRSIBBANK – №2 "Кращий сервіс Private Banking" в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK – №2 "Кращий сервіс Private Banking" в Україні

Кредит&Депозит
233
UKRSIBBANK – №2 "Кращий сервіс Private Banking" в Україні
UKRSIBBANK BNP Paribas Group №2 “Кращий сервіс Private Banking” в Україні за версією авторитетного міжнародного ділового видання Euromoney.
Зокрема, UKRSIBBANK Private Banking отримав високі оцінки, а саме: №1 за підтримку клієнтів з крупним капіталом, №2 за банківські можливості, Family office service, рівень дослідження та рекомендації щодо розміщення активів, інноваційні технології та досвід клієнтів (Suffer affluent clients, commercial banking capabilities, Research and assets allocation advice, Innovative technology, Client experience).
UKRSIBBANK — один з перших банків, що запропонував українському ринку виключно якісне обслуговування рівня Private Banking, — підкреслив начальник департаменту Персональних банківських послуг Ігор Левченко.Ми прагнемо зробити фінансове життя наших клієнтів успішним, безпечним і простим. В основі нашого визнання як лідера сегменту Private Banking — професіоналізм команди, глобальний досвід і підтримка BNP Paribas Group — одного з найбільших та найуспішніших гравців на світовому банківському ринку та на ринку управління великим приватним капіталом (wealth management) зокрема. Так, завдяки стратегічному партнеру, клієнти UKRSIBBANK також можуть обслуговуватися в міжнародних офісах Private Banking BNP Paribas Group у різних країнах світу, де працює Група, в тому числі у Швейцарії, Люксембурзі, Франції, Монако”.
Журнал Euromoney (Лондон) видається з 1969 року. Цільова аудиторія включає банкірів, фінансових аналітиків, інституційних інвесторів, державні фінансові й банківські організації тощо.
Повний перелік учасників Private Banking and Wealth Management Survey 2018: Country Results можна знайти на сайті Euromoney.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас