Курси англійської мови в Англії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курси англійської мови в Англії

40
Курси англійської мови в Англії
Інвестиції у знання – вважаються одними з найвигідніших вкладень. Адже саме багаж наявних у людини навичок і умінь сприяє досягненню високих результатів, побудові успішної кар’єри та благоустрою у цілому. Одним з основних факторів при прийнятті кандидата на роботу стає знання англійської мови. За дослідженням компанії PFI (сайт компанії: pfi.com.ua) було доведено, що роботодавці на 32% частіше віддають перевагу кандидатам з рівнем володіння англійської вище середнього. Незалежно від компетентності та професіоналізму людини, як вузькопрофільного фахівця, відсутність мовних навичок обмежує можливості вести переговори з міжнародними партнерами компанії (що робить спеціаліста неконкурентоспроможним).
На сьогоднішній день, існує безліч способів вивчити англійську: уроки в школі, пари в інституті, додаткові курси на базі приватних освітніх організацій, навчання через інтернет – усе це доступно і максимально бюджетно. Однак, щоб гарантовано отримати високий результат за короткий проміжок часу, кваліфіковані співробітники освітнього агентства PFI рекомендують вирушити на курси англійської мови у Великобританії.
Чому Англія?
Англія – батьківщина класичного варіанту англійської мови. Всесвітньо відомий факт, що саме Британія вважається прикладом якісної освіти. Саме тут розташовані університети, що очолюють рейтинги кращих навчальних закладів світу. Вивчення англійської в британських школах дозволить іноземному учневі позбутися усіляких мовних перепон, збагатити словниковий запас новою лексикою та термінологією, завести корисні знайомства і отримати максимум яскравих вражень. Навчання можливе для студентів будь-якого віку. Залежно від вікової категорії – навчальний процес буде відрізнятися.
  • Для дітей розроблений курс, що передбачає поєднання стандартної навчання з інтерактивними іграми та розвагами.
Подібний підхід сприяє тому, що школярі почувають себе розкуто та забувають про те, що вони знаходяться на уроці. Діти просто грають, веселяться і спілкуються з однодумцями навіть не підозрюючи, що це все – частина інтенсивного навчання.
  • Курси англійської для дорослих – ідеальний варіант для іноземців старше 18 років, які прагнуть підвищити свій рівень мовних навичок. Групи комбінуються в залежності від загального рівня підготовки учнів. Кількість студентів складає максимум 12 чоловік (в залежності від школи, кількість може досягати як 8 так і 15 учнів).
Вартість навчання на мовних курсах в Англії
Курси англійської мови в Англії
Англія – дорога країна з високим рівнем життя, тому іноземці повинні бути готові до значних витрат. Однак, фінанси витрачені на мовні курси потрібно сприймати, як вигідне вкладення у Ваше щасливе майбутнє! Адже що краще: витратиться на малобюджетні курси під будинком, але не досягти ніякого результату, відчувати провину перед собою що “не змогли”, або – вкласти у навчання більше грошей, але гарантовано отримати високий результат? Вибір за вами.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас