Долар продовжує підніматися до євро та єни в першу сесію після свята в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар продовжує підніматися до євро та єни в першу сесію після свята в США

Валюта
578
Курс долара США до євро та єни зростає в ході торгів у вівторок, при цьому напередодні американські фінансові ринки були закриті у зв’язку зі святкуванням Дня президентів, і торги проводилися тільки в електронному форматі.
Пара євро/долар торгується в 9:00 МСК у вівторок на рівні $1,2384 у порівнянні з $1,2407 на закриття попередньої сесії.
Курс долара відносно єни збільшився до 106,86 єни проти 106,59 єни напередодні. Вартість євро до єни становить 132,31 єни в порівнянні з 132,25 єни за підсумками попередніх торгів.
Інвестори чекають публікації протоколу останнього засідання Федеральної резервної системи (ФРС) в середу і даних про продажі будинків на вторинному ринку США.
“Ми як і раніше спостерігаємо коригування, і довгострокова низхідна тенденція щодо долара зберігається, – говорить старший ринковий аналітик Shinkin Asset Management Джун Като. – Ринок тепер вважає, що підвищення прибутковості паперів є не позитивним, а негативним чинником для долара”.
Індекс ICE, що відслідковує зміну долара до шести основних світових валют, додає в ході торгів 0,17%, пише MarketWatch. З початку року індикатор опустився приблизно на 3%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас