Пізнавай свою країну та вигравай подарунки від СГ "ТАС"! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пізнавай свою країну та вигравай подарунки від СГ "ТАС"!

Особисті фінанси
50
З нагоди свого 20-річчя, що святкуватиметься 19 жовтня цього року, Страхова група “ТАС” оголошує про проведення акції “ВЕЛИКА КРАЇНАВЕЛИКА КОМПАНІЯ”.
Що для кожного з нас є Україна? Це країна, де ми народилися й живемо, за долю якої переймаємось, проблемами та перемогами якої дихаємо. Це дивовижні краєвиди та фантастичні люди. Це багата культура та історія, це насичене подіями сьогодення та, без сумніву, прекрасне майбутнє. Ми знаємо це, впевнені в цьому, і ця віра надихає та надає сил нам щодня.
Втім, чи знаємо ми дійсно свою Вітчизну? Чи усвідомлюємо, в якій насправді дивовижній країні живемо? Які цікаві факти таїть в собі її історія? Якими унікальними рекордами може похизуватися сьогодення? Зрештою, яка вона, Україна, яку ми не знаємо та відкриваємо для себе щодня?
Отже, за нагоди свого 20-річчя Страхова група “ТАС” оголошує акцію-флешмоб “Велика країна – велика компанія”, в ході якого кожний зможе поділитися маловідомими чи просто цікавими унікальними фактами про нашу країну. Що це буде – чи то розповідь про історичні події, чи невідомі рекорди сучасності, чи цікава статистика, чи світлини унікальних місць – кожен учасник вирішуватиме сам.
Взяти участь в акції зможуть всі бажаючи, які вподобають сторінку TAS Insurance Group в мережі Facebook (https://www.facebook.com/TAS.Insurance.Group/) та розмістять цікавий факт про Україну в коментарях до акційного посту “Велика країна – велика компанія”.
Потім кожен факт буде розміщуватися на сторінці компанії окремим постом з відзначенням автору.
Автор “найцікавішого”, на думку читачів сторінки СГ “ТАС”, факту, тобто того, що набере за підсумками тижня найбільшу кількість відміток “Подобається”, отримає приємний подарунок від організатора акції. До речі, призовий фонд акції досить розмаїтий: фірмові пледи, мобільні bluetooth колонки, автомобільні зарядки, автоподушки, термокружки тощо.
Залишається додати, що акція триватиме з 19 лютого до 19 жовтня 2018 року, а її переможці визначатимуться щотижня. З детальними умовами акції можна ознайомитися на сайті компанії за посиланням https://sgtas.com.ua/upload/pdf/velyka-strana-ua.pdf або в регіональних офісах СГ “ТАС”.
Тож долучайтесь! Наша країна варта того, щоб пізнавати її щодня!
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас