Dyson працює над цілою лінійкою електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dyson працює над цілою лінійкою електромобілів

Технології&Авто
889
У вересні минулого року стало відомо, що Dyson, відомий виробник пилососів та сушарок, має намір випустити власний електромобіль. Однак, як повідомляє The Verge, тепер компанія заявляє про розробку цілої лінійки моделей.
Спочатку планувалося, що перший електромобіль Dyson, що «радикально відрізняється від інших», стане дорогим нішевим продуктом (але не спорткаром) і буде випускатися в невеликій кількості. Тепер повідомляється, що відразу за ним послідує ще дві моделі, більш масові. Тільки така стратегія дозволить Dyson домогтися успіху на зростаючому ринку.
Автомобілі з’являться в продажу вже на початку наступного десятиліття. За планом, на них будуть встановлені твердотільні акумулятори. Щоб обігнати інших виробників, компанія вклала у свій проект $2,8 млрд. Гроші підуть не тільки на розробку безпосередньо автомобілів, але і на вдосконалення батарей і легких матеріалів для їх корпусів.
Аналітики вважають, що у Dyson більше шансів на успіх, ніж у інших компаній, що намагаються повторити шлях Tesla. Компанія має багатий досвід масового виробництва, а її керівник Джеймс Дайсон — один з патріархів технологій. Проте, складно сказати, як буде виглядати ринок електрокарів до 2020 року, коли перші моделі Dyson з’являться на дорогах.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас