Акція "Вигравай як чемпіон" з Mastercard та INTERTOP — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акція "Вигравай як чемпіон" з Mastercard та INTERTOP

Фінтех і Картки
50
Нова акція від Mastercard: вигравайте подорож до Швейцарії на Лігу Чемпіонів!
З 3 по 28 лютого 2018 року розраховуйся за покупки карткою Mastercard® та бонусною карткою INTERTOP PLUS у мережах магазинів INTERTOP, INTERTOP KIDS, ECCO, GEOX, SKECHERS, TIMBERLAND, CLARKS та на intertop.ua і отримайте шанс виграти різні цінні подарунки.
100 сертифікатів номіналом 300 грн на придбання взуття, одягу, сумок від ексклюзивного партнера акції – INTERTOP чекають на вас ! А головний приз – сертифікат на Подорож на двох до Швейцарії – на жеребкування чвертьфіналу UEFA ChampionsLeagueFinal 2018.
Подарунковий сертифікат включає: квитки на літак Київ – Женева – Київ; проживання в готелі (2 дні/1 ніч)у міста Ньон (Швейцарія); трансфер аеропорт – готель – аеропорт; подарунковий сертифікат на організацію подорожі до міста Ньон (Швейцарія) на 2 (дві) особи в період з 15.03.2018 по 16.03.2018. А також обід у ресторані на 2 (дві) особи, відвідування жеребкування, відвідування тренування, а також екскурсію головним офісом UEFA.
Визначення переможців акції відбудеться до 5 березня 2018 року.
Не втратьте свій шанс! Здійснюйте покупки та вигравайте подорож!
Дізнавайтеся більше про акції на сайті: https://www.mastercard.ua/uk-ua/consumers/offers-promotions/win-like-champion.html
Акція діє з 3 по 28 лютого 2018 року в мережах магазинів INTERTOP, INTERTOP KIDS, ECCO, GEOX, SKECHERS, TIMBERLAND, CLARKS та на intertop.ua на території України, крім зони АТО та тимчасово окупованої території Криму.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас