ПриватБанк відкрив національний фан-клуб українських параолімпійців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк відкрив національний фан-клуб українських параолімпійців

Фінтех і Картки
51
Увійти до національного фан-клубу української параолімпійської збірної та підтримати українських спортсменів у їхньому прагненні до перемоги тепер зможуть усі клієнти ПриватБанку. Разом із Visa банк розпочав олімпійську акцію “Підтримайте непереможних”, приєднатися до якої можна на сайті програми parasport.pb.ua.
“Спортсмени, які беруть участь у Параолімпійських іграх, гідні того, щоб насправді називатися героями, – зазначила керівник благодійних проектів банку Ганна Павлова. – Вони доводять, що обмежень не існує, кожен може здивувати світ, вони – постійні лідери міжнародних змагань, вони – наша параолімпійська збірна!”
Щоб підтримати параолімпійців, варто лише зареєструватися на сайті parasport.pb.ua та до 30 квітня розраховуватися за покупки карткою Visa. Після кожної оплати додатково 1 гривню буде автоматично перераховано з картки учасника акції на потреби параолімпійської збірної команди України. Також зробити благодійний внесок можна через будь-який банкомат ПриватБанку або Інтернет-банк Приват24.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас