Кінець Wi-Fi у метро. Київ розірвав договір про будівництво інтернету в підземці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кінець Wi-Fi у метро. Київ розірвав договір про будівництво інтернету в підземці

Казна та Політика
1070
З 1 лютого 2018 року Київська міська державна адміністрація (КМДА) розірвала угоду з компанією Mosquito Mobile, яка виграла тендер на будівництво мережі Wi-Fi в Київському метрополітені в 2014 році.
Про це йдеться в оголошенні КМДА в газеті Хрещатик, передає агентство Інтерфакс-Україна.
“Відповідно до рішення 19 грудня 2017 року постійно діючої конкурсної комісії з залучення інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури Києва… з 1 лютого 2018 року фактично припинений інвестиційний договір від 2 грудня 2014 року Про будівництво WiFi-мережі в Київському метрополітені…” – йдеться в оголошенні.
Зазначений договір був укладений між Київським метрополітеном, компанією Москіто Мобайл і департаментом економіки та інвестицій виконавчого органу КМДА.

Довідка Finance.ua:

  • У грудні 2014 року КМДА і Фідомобайл – Mosquito Mobile підписали договір про будівництво мережі WiFi в Київському метрополітені.
  • Восени 2017 року стало відомо, що проект з будівництва мережі швидкісного Wi-Fi в київському метро заморожений.
  • Причиною стало те, що акціонер припинив фінансування. Власник Mosquito – Олександр Адарич, співвласник визнаного неплатоспроможним Фідобанку.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас