"Вигравай як чемпіон" з Mastercard та INTERTOP — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Вигравай як чемпіон" з Mastercard та INTERTOP

Фінтех і Картки
50
Альфа-Банк Україна проводить акцію “Вигравай як чемпіон”, разом з Mastercard та мережею магазинів INTERTOP та дає шанс виграти подорож на двох до Швейцарії на жеребкування чвертьфіналу UEFA Champions League Final 2018 та сертифікати на придбання товарів від INTERTOP.
За умовами акції, кожний учасник, який з 3 лютого по 28 лютого 2018 року буде розраховуватися карткою Mastercard, емітованою Альфа-Банком Україна, в мережах магазинів INTERTOP, INTERTOP KIDS, ECCO, GEOX, SKECHERS, TIMBERLAND, CLARKS та на intertop.ua за покупки з бонусною карткою INTERTOP PLUS, отримає шанс виграти:
  • подорож на двох до Швейцарії на жеребкування чвертьфіналу UEFA Champions League Final 2018 від Mastercard – офіційного спонсора UEFA Champions League,
  • або 100 сертифікатів номіналом 300 грн. на придбання взуття, одягу, сумок від ексклюзивного партнера акції – INTERTOP.
Визначення учасників акції, які здобудуть право на отримання призів, відбудеться до 5 березня 2018 року.
Детально про акцію та призи можна дізнатися за посиланням і в офіційних правилах акції: https://www.mastercard.ua/uk-ua/consumers/offers-promotions/win-like-champion.html
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас