У Києві з'являться світлодіодні табло з інформацією про завантаженість доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві з'являться світлодіодні табло з інформацією про завантаженість доріг

Особисті фінанси
609
У Києві на найбільш завантажених ділянках доріг з’являться 12 світлодіодних табло, які будуть інформувати водіїв про поточну ситуацію на дорогах. Про це повідомляє прес-служба КМДА, цитуючи заступника голови Дмитра Давтяна.
“Інформаційні табло будуть повідомляти водіїв про поточну ситуацію на дорогах, зміни в організації дорожнього руху та інші важливі дані”, — йдеться в повідомленні.
Світлодіодні табло з’являться на Європейській площі, на перетині вулиць Бойчука-Бастіонної та Мельникова-Герцена.
12 табло купили в минулому році, повідомляється в міськадміністрації. “Вони сучасні, підключені до центрального пункту управління автоматизованої системи управління дорожнім рухом Центру організації та безпеки дорожнього руху”, — підкреслили в КМДА.
Нагадаємо, з 1 січня в містах України почало діяти обмеження швидкості-50 км/год. Проте Київська міська держадміністрація заявила, що розробляє проект рішення, яке дозволить збільшити швидкість руху з 50 до 80 км/год на багатьох вулицях столиці.
“Такий швидкісний поріг на всіх без винятку дорогах мегаполісу — абсурд. У місті кілька десятків магістралей з якісним дорожнім покриттям, відбійниками, надземними і підземними пішохідними переходами. Все це дозволяє пересуватися ними швидко і безпечно”, — коментував раніше секретар Київської міської ради Володимир Прокопів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас