Офлайн-сервіс YouTube Go став доступний в 130 країнах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Офлайн-сервіс YouTube Go став доступний в 130 країнах

Фондовий ринок
1052
Компанія Google розширила географію доступності додатка YouTube Go. Близько року тому додаток було запущено в бета-версії для Індії, а зараз він став доступний для користувачів Android в 130 країнах.
Переважно мова йде про Центральну і Південну Америку, близькосхідні країни, Африку та Азію. YouTube Go призначається для регіонів з проблемами з доступом до Мережі. Додаток працює приблизно як звичайний YouTube під Android, але при цьому дозволяє завантажувати відео для офлайн-перегляду.
При збереженні можна вибрати необхідну якість відео із зазначеним розміром результуючого файлу. Доступні варіанти Basic Quality (144p) і Standard Quality (360p), ніякого HD, але для користувачів з повільним інтернет-з’єднанням це більш ніж виправдано. Відео можна ділитися з користувачами поблизу, друзями і сім’єю, по Bluetooth, не використовуючи підключення до Інтернету. Додаток працює на всіх версіях Android, починаючи з 4.1 (Jellybean), його розмір становить 9,4 МБ. Додаток YouTube Go для Android доступний для безкоштовного завантаження в Google Play.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас