"ДНР" і "ЛНР" створили свій митний союз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"ДНР" і "ЛНР" створили свій митний союз

Світ
2219
Лідери самопроголошених “ДНР” і “ЛНР” підписали угоду про створення єдиного митного простору. Про це повідомляють офіційні ресурси сепаратистів.
Протокол про наміри тісної співпраці в економіці та створення “єдиного митного простору” підписали “глава ДНР” Олександр Захарченко і “в. о. голови ЛНР” Леонід Пасічник.
Також підписано угоду про співпрацю між донецькою та луганською залізницями, згідно з яким планується взаємодія цих підприємств у питаннях вантажоперевезень і пасажирського залізничного транспорту.
Захарченко заявив, що це початок нового етапу у відносинах двох “республік”.
“Ці документи – старт нового етапу розвитку відносин між нашими республіками. Завдяки ним наша економічна взаємодія буде розвиватися і міцніти. Протокол про наміри дозволить більш тісно співпрацювати, що покаже всім нашим ворогам – ми єдині і неподільні”, – заявив Захарченко.
Також цими документами сепаратисти хочуть показати відсутність між ними розбіжностей.
“Нам нічого ділити. У нас один народ, одна земля, одне завдання. Підписаний протокол буде корисний для наших економік, і не допустить політичних спекуляцій на темі взаємодії наших територій. І, безумовно, стане гарантом соціальної стабільності наших республік”, – заявив Пасічник.
За матеріалами:
Страна.UA.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас