До Держгеокадастру за отриманням землі звернулися 190 тис. атошників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До Держгеокадастру за отриманням землі звернулися 190 тис. атошників

Нерухомість
504
За даними «земельного» відомства, задовольнити вдалося 136 тис. заявок.
150 учасникам АТО з сімдесят другої окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців вручили накази щодо відведення земельних ділянок із земель сільськогосподарського призначення державної власності, — випливає з підсумків відкритого засідання в Головному управлінні Держгеокадастру в Київській області.
Як поінформували в прес-службі Держгеокадастру, земельні ділянки, які будуть передані у власність військовослужбовців, розташовані на території Білоцерківського та Вишгородського районів Київської області.
«Максимальне сприяння учасникам АТО в їхньому праві на отримання земельних ділянок є безумовним пріоритетом у роботі як Головного управління, так і всього відомства в цілому», — запевнили у відомстві.
У релізі уточнюється, що до процесу відведення земельних ділянок були залучені громадські організації, що нібито дозволило зняти корупційні ризики і забезпечити справедливий їх розподіл і пріоритетність.
Як відрапортували «земельні чиновники», з моменту введення ініціативи щодо забезпечення землею військовослужбовців в липні 2014 р. і станом на 24 січня 2018 р. учасники АТО подали в органи Держгеокадастру 189 026 заяв на отримання ділянок. За результатами розгляду звернень, землевпорядники надали військовим дозволи на розроблення документації із землеустрою на відведення 135 721 земельної ділянки, що становить 72% від кількості поданих заяв.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас