Citroen відроджує популярну в минулому модель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Citroen відроджує популярну в минулому модель

Технології&Авто
3469
Citroen хоче відновити серійне виробництво хетчбеку Citroen C4. Таку заяву у своєму інтерв’ю AutoExpress зробила Лінда Джексон, голова Citroen.
Через погані продажі виробництво хетчбеку Citroen C4 було припинено у минулому році. Замість нього покупцям ця французька компанія запропонувала іншу компактну модель – псевдо-кросовер Citroen C4 Cactus. Але не минуло й року, а Лінда Джексон вже говорить про випуск нового С4.
Citroen C4 другого покоління з’явився у дилерів в 2010 році (він був побудований на тій же платформі, що і Peugeot 308 першого покоління). Через чотири роки його досить сильно оновили.
Тому ми думаємо, що новий хетчбек Citroen C4 може бути побудований на одній платформі з Peugeot 308 третього покоління. У всякому разі, це цілком логічно. Таким чином концерн PSA заощадить значні кошти на розробці і виробництві.
На жаль, Лінда Джексон нічого не сказала про те, коли конкретно можна чекати появу на ринку нового C4. Також ми не знаємо, отримає він чи ні версію Cactus. Якщо дійсно французи хочуть створити C4 нового покоління, то зволікати з цим вони точно не будуть.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас